S-market Sokos Helsinki

Yhteystiedot

Osoite
Mannerheimintie 9, 00100 Helsinki

Puhelin
010 76 61000
(0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

S-market – Tuoreus. Laatu. Oikea hinta.

S-market on monipuolinen ruokakauppa, jossa teet päivittäiset ja viikoittaiset ostoksesi edullisesti ja helposti. Valikoimassa on myymälästä riippuen 8 000-12 000 tuotetta, joista löydät mieleiset herkut niin kiireiseen arkeen, vaativiin juhliin kuin viikonlopun yhteisiin ruokahetkiinkin.

S-marketit sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, ja niiden yhteydessä on usein myös erinomaiset paikoitusmahdollisuudet.

Kaikista ostoistasi saat myös Bonusta S-Etukortilla.

S-market Helsingin palvelutorilta löydät Chef Wotkin’sin kuuluisat lihatuotteet, aina tuoretta kalaa sekä herkulliset valmisruuat. Toisen sisäänkäynnin ääreltä löytyy nopea veikkaus- ja pikakassa, muutaman ostoksen maksamiseen.

Myymälässä on peräti 2000 tuotteen lisävalikoima etnisiä tuotteita, erikoisjuustoja, pastoja, erikoisempia jauhoja sekä erikoisoluita ja -mehuja. Mielessä on pidetty vaativan keskusta-asiakkaan tarpeet: esimerkiksi italialaisen tai thaimaalaisen ruuan heavy userit löytävät yhdestä kaupasta tarvitsemansa ainekset. Vuoden Luomukauppa -kilpailussa myymälä sai kunniamaininnan vuonna 2005.

Vaikka valikoima saa herkkusuun hymyilemään, on S-marketin hintataso ennallaan – pysyvästi edullinen.

Lisäpalvelut

Leipomo tai paistopiste
Marjamyynti (sesonki)
Palvelutiski
Pankkiautomaatti
Pysäköintitilaa  (halli P-Eliel)
Veikkaus

Lähistöllä / Kiinteistössä lisäksi

Alko

Aukioloajat

Suljettu

ma–la

7–22

su

10–22