Kannelmäen Kauppakeskus Kaari avataan 17. lokakuuta

Kaari tulee olemaan Suomen yhdeksänneksi suurin kauppakeskus. Se sijaitsee keskeisellä paikalla Kehä I:n ja Hämeenlinnan väylän varrella. Alle viiden kilometrin säteellä asuu noin 205 000 asukasta, ja Kannelmäki on pääkaupunkiseudun työmatkaliikenteen vilkas solmukohta.

– Mittava kiinteistöhanke alkaa olla valmis ja avajaisten valmistelu on täydessä käynnissä. Arvioimme, että kauppakeskuksessa tulee asioimaan vuosittain noin 6,5 miljoonaa kävijää, toteaa HOK-Elannon toimitusjohtaja Matti Niemi.

Kaaren sisään mahtuisi kahdeksan täysimittaista jalkapallokenttää, liikeala on 46 500 neliömetriä ja kokonaispinta-ala 101 000 neliömetriä. Liiketarjonta palvelee monipuolisella kattauksella eri alojen yrityksiä – kukkakaupasta kuntosaliin ja apteekista autopesulaan. Jättimäisen Prisman lisäksi Kaaressa on noin 80 erikoisliikettä, uudenlainen Sokos-tavaratalo ja monipuolinen ravintolakylä.

– Myymäläsijoittelun loogisuuteen ja käytännöllisyyteen on panostettu, samoja tuoteryhmiä tarjoavat liikkeet sijaitsevat lähekkäin. Kaaressa onnistuu nopea ja tehokas asiointi, mutta tänne saa tulla myös viettämään aikaa, kauppakeskusjohtaja Kaj Grahn sanoo.

Ajanvietto onkin tehty erittäin helpoksi ja miellyttäväksi: Kaaressa on yhteensä 12 ravintolaa ja kahvilaa, joista yhdeksän kuuluu viehättävään ravintolakylään, jossa palvelevat muun muassa La Famiglia, Café Velo ja William K.

HOK-Elannon ravintoloiden lisäksi kahvila- ja ravintolapalveluja tarjoavat Arnolds Bakery & Coffeeshop, Hanko Sushi ja Leonidas suklaakahvila. Uudistuneessa Prismassa avattu Deli täydentää kauppakeskuksen nopean syömisen palveluja.

Muotitietoisille ja pukeutumisesta kiinnostuneille Kaari tarjoaa erinomaiset ostosmahdollisuudet. Sokos Kaari täydentää vahvoilla muoti- ja kosmetiikkabrändeillä vieressä sijaitsevan Prisman laajaa tarjontaa. Valikoima on helposti hahmotettavissa, ja tuotteiden sovittaminen on mukavaa. Sokoksen muodin merkkivalikoima on myös uudistunut. Sokoksen lisäksi kauppakeskuksessa on 12 pukeutumisen erikoisliikettä, muun muassa H&M, Esprit ja Lindex.

Kaaressa on kuusi sisustamisen erikoisliikettä, tuttuja laatumerkkejä edustavat esimerkiksi Hemtex, Pentik ja VM-Carpet. Tarjontaa täydentää Prisman monipuolinen kodin osasto.
Helsingin kaupungin suunnittelulautakunta on tehnyt päätöksen Kantelettarentien kehittämisestä. Pyöräilyasioita on kehitetty yhteistyössä alueen asukkaiden kanssa, ja 600 polkupyörän parkkialue valmistuu lokakuussa. Tarjolla on pysäköintitilat 1 700 autolle, ja sähköautoille on varattu seitsemän paikkaa.

Lisätietoja:

HOK-Elanto
Kauppakeskusjohtaja Kaj Grahn, p. 010 76 67201, kaj.grahn(at)sok.fi
Kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen, p. 010 76 60195, jyrki.karjalainen(at)sok.fi
Toimitusjohtaja Matti Niemi, p. 010 76 60 100, matti.niemi(at)sok.fi

Kauppakeskus Kaaren nettisivut osoitteessa www.kauppakeskuskaari.fi

 

Liiketarjonta aakkosjärjestyksessä

Aktia, Aleksi 13, Alko, Anton & Nina, Apteekki Isokannel, Arnolds Bakery & Coffeeshop, Bella Pelo, Bijou Brigitte, Bik Bok, The Body Shop, BR-Lelut, Carlings, Carwash, Clas Ohlson, Cubus, Detailed Beauty Nails, Diacor, DNA Kauppa, Dressmann, Ekasalongit, Elisa shopit, Esprit, Faunatar, Glitter, H&M, Hanko Sushi, Hemtex, Iloinen keittiö, Instrumentarium, Jack & Jones, Kaivokukka, Kannelmäen seurakunta, Kiinteistömaailma, Kultajousi, Kylä-ravintolat (Café Velo, La Famiglia, Chilitos, Wok Up, Hesburger, William K, Spaghetteria, Coffee House ja Jäätelöauto), Lahjatalo.fi, Leonidas suklaakahvila, Life, Lindex, Lähitapiola, Martin’s, Megasuutari, Mobila Electonics Oy, Name it, Ninja, Nordea, Pelaamo, Peltomäki Golf, Pentik, Posti, Prisma, Puls & Träning / PT Kaari, Punnitse ja säästä, R-kioski, Seppälä, Silmäasema, Sokos, SOL Pesulapalvelut, Specsavers, Suomalainen Kirjakauppa, Tiger, Tiimari, Timanttiset Kulta-Aika, Top-Sport, Ur&Penn, Vero Moda, VM-Carpet

© Tietoa Visualisointi Oy © Tietoa Visualisointi Oy v12_v021785